• Bestellen kan ook via een bericht of DM. Dan kunnen de verzendkosten lager uitvallen.
Home » Retourneren

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent met je bestelling, neem hierbij altijd even contact met ons op.

Retourneren is voor eigen risico en op eigen kosten. Eigen risico houdt in dat Xellyamore niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van een retour gestuurd artikel.

Retourneren doe je door een mailtje te sturen naar: info@xellyamore.nl met je naam, ordernummer, het product wat je zou willen retourneren en de reden van retour. Daarna ontvang je per mail het adres voor de retourzending. Wanneer de retourzending in goede orde is ontvangen betalen we het bedrag (exclusief verzendkosten) binnen 5 werkdagen terug.

Retourneren is gratis als er sprake is van een fout door Xellyamore. Bijvoorbeeld verkeerde kleur, maat of beschadigingen. De kleuren kunnen altijd wat afwijken van de foto’s. (Mochten wij vermoeden dat er een foutje is gemaakt bij het invullen van eventuele gegevens zullen wij proberen contact op te nemen.)

Let op!

De producten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Mochten we een product beschadigd ontvangen, dan zal de waarde, afhankelijk van de schade worden verlaagd.

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd! Hieronder valt alles met naam, speciaal gekozen tekst of aangepast design.