• Bestellen kan ook via een bericht of DM. Dan kunnen de verzendkosten lager uitvallen.
Home » Levertijd & verzendkosten

Levertijd & verzendkosten

Nederland

De levertijd binnen Nederland is ongeveer 1 tot 4 werkdagen. Brievenbuspakketjes en pakketpost worden verzonden met track and trace code. Deze code staat onder opmerkingen in de verzendbevestiging die je ontvangt.

 

Verzendkosten Nederland 2021:

Brievenbus envelop: €1,92 tot €3,84

Brievenbus pakket: €4,50

Pakket met pakketpost: €7,25

Verzending is gratis vanaf €30,- (alleen geldig voor Nederland)

België

De levertijd naar België is ongeveer 4 tot 6 werkdagen. De pakketjes worden zonder track and trace verstuurd en daarom kun je deze dan ook niet volgen. Wil je toch liever een track and trace? Neem dan contact met ons op! Je krijgt een mailtje van ons als uw pakketje is verzonden.

 

Verzendkosten België 2021:

Brievenbuspakketje zonder track and trace: €4,65 tot €7,75

Pakket: €9,30

Omdat verzendkosten heel lastig te berekenen zijn via de webshop, is er een zo eerlijk mogelijke verzending gekozen. Mocht je iets te veel hebben betaald aan verzending, ontvang je een extra item bij je bestelling. Heb je te weinig betaald? Dan betaal ik het verschil.

Wil je zeker weten dat je het juiste bedrag betaald? Bestel dan via een berichtje.

 

Mocht het voorkomen dat er een probleem is met de levering zullen wij je hierover informeren. Heb je een bestelling geplaatst die je zo snel mogelijk in huis moet hebben bijvoorbeeld voor een verjaardag? Vermeld dit dan even in het opmerkingenveld, dan geven we je bestelling voorrang.

De verzendkosten hangen af van het gewicht van uw bestelling, de meeste artikelen worden met brievenbuspost verzonden (envelop of brievenbusdoos). Als u een grote bestelling hebt gedaan kan het voorkomen dat het niet door de brievenbus past en het een pakket wordt.